Apple har indkaldt til pressekonference i dag kl 19. Endnu er det uvist hvad de vil snakke om her, men spekulationer er der som sædvanligt mange af. Nogle spekulerer i at det kunne være de seneste meget omtalte antenneproblemer folk har haft. Men det er helt klart usædvanligt for Apple at holde en pressekonference så tidligt efter en lancering (d. 24 juni). De vil sikkert komme med en udtalelse om hvorfor folk har disse antenne problemer og hvad Apple kan gøre ved dette problem. I de seneste uger er Apple kommet i en massiv mediestorm, hvor folk i USA også har sagsøgt dem over disse problemer, så noget skal de gøre for at rette op på deres iPhone lancering.

Faktisk er denne nyhed så stor i USA at selveste Hr. Letterman har lavet en top 10 liste over tegn på at du har købt en iPhone med problemer.

Se denne meget sjove top 10 her:


Tags:, , , ,

Skriv kommentar