Nu har Apple forklaret hvad de har af løsning på det antenne problem mange kunder har haft. Ifølge Engadget sagde Steve Jobs i går at det ikke kun er deres iPhone der har disse problemer, men de har rent faktisk brugt de sidste 22 dage på at undersøge hvilke andre mobiltelefoner der har samme problem. De har lavet en side hvor disse undersøgelser er opsummeret og hvor de fortæller at telefoner fra Blackberry, HTC og Samsung har samme problem med antenne signalet når man holder dem på en bestemt måde.

I sidste ende er Apple nået frem til at man får en gratis bumper som de kalder det. Det er et cover som vil dække metal delen af den nye iPhone 4, så man ikke får disse probemer.

Denne video fra Consumer Reports, hvilket er et blad der tester produkter og services, viser hvordan sådan en bumper hjælper på signal problemet.

Hvis man selv vil se pressemødet skal man klikke på dette link


Tags:, , ,

Skriv kommentar