I går offentliggjorde Apple sit kvartal regnskab, og her fremgik det at de regner med at bruge op mod $175 mio på gratis iPhone covers.

Dette er penge givet godt ud, da det har givet en løsning til de kunder der har disse antenne problemer. Alternativet ville jo være et mindre salg af iPhone 4.

Disse covers koster dem sikkert heller ikke det store at lave, her har jeg fundet prisen på en iPhone 4 og et cover så vi får et overblik.

  • iPhone 4 16GB – $199 (med AT&T kontrakt)
  • iPhone 4 cover – $29

Disse priser er taget fra deres Apple.com shop, de viser ikke hvad det rent faktisk koster at producere en iPhone 4 eller et cover.

Hvis valget ligger mellem ikke at sælge en iPhone 4 eller sælge en iPhone 4 med gratis cover, så ville det sidste nok være mest fornuftigt for Apple.

Kilde: Mashable


Tags:,

3 Responses to “Apple bruger $175 mio på gratis iPhone covers”

  1. Henrik Svitser says:

    Hej

    har prøvet at få fat i det gratis cover, det var fucking besværligt, så opgav efter noget tid. Købte istedet på iphonegadget.dk og havde det dagen efter. Har sku ikke tid til at vente på noget der er flere dage undervejs fra USA, når jeg skal beskytte min iPhone nu. Har jo som sagt KUN givet 6000 for den.

  2. Tommas Thomassen says:

    Jeg ville også helt have det med det samme, så jeg købte bare dette bumper cover http://lux-case.dk/iphone-4-covers/bumper-til-iphone-4.html de havde gratis levering og modtog det dagen efter, tror også de har det største udvalg i danmark faktisk

Skriv kommentar