Det er muligt for danskere at downloade fra US iTunes store så de kan få fat i mange flere applikationer.

Opret en US iTunes account

Selvom der er en masse applikationer i den danske itunes store, er det langfra hvad du kan downloade fra iTunes store. Det er nemlig sådan at Apple har opdelt iTunes store alt efter hvilken store du logger på. Dette kan du selv undersøge ved at skifte over til den amerikanske iTunes store, her er der nogle apps som du ikke kan få i Danmark.

Hvordan får du så fat i disse apps? Jamen læs videre så skal du se…

For at bruge US iTunes store er det nødvendig at oprette en konto til denne. Det første du gør er at finde en adresse i USA, her kan du sagtens bruge en offentlig virksomheds adresse såsom McDonalds. Når du bliver bedst om at angive betalingsmetode kan du selvfølgelig angive et amerikansk kreditkort hvis du har dette. Husk det skal være registreret til samme adresse som den adresse du skrev. Da du sidder i Danmark er dette nok ikke tilfældet.

I stedet skal du vælge at betale med et giftcard, altså et gavekort. Disse kan du nemt købe via forskellige sites fra nettet til rimelig billige penge. Du behøves dog ikke at indtaste et gavekort ind når du opretter en konto, men kan i stedet begynde at kigge rundt i US iTunes store efter applikationer du vil downloade.

Jeg har selv oprettet sådan en konto og bruger den primært når jeg kun kan finde en bestemt applikation i USA. Tit er det gode og gratis applikationer, hvilket gør det ektra frustrerende ikke at kunne bruge dem. Med denne metode kan du nu frit downloade dem, og synkronisere dem til din iPhone. Selvfølgelig har du også mulighed for at downloade andre ting som vi endnu ikke har fået (og måske aldrig får?) i Danmark. Jeg taler om ting som de nyeste tv shows og film. Disse får vi nok ikke her til Danmark lige foreløbigt pga. film/tv rettigheder der gør det meget besværgeligt desværre.

Husk dog på at applikationerne ikke opdaterer automatisk hvis du er logget på din danske iTunes konto, hvilket man jo oftest er. Så du bliver nødt til at logge på US iTunes store og opdatere dine apps.

Tjek også følgende link fra Apple der guider dig igennem det samme dog i billeder.


Tags:,

No Responses to “Download fra US iTunes store”

Trackbacks/Pingbacks

  1. Opsamling på indlæg | iPhone Gorillaz - [...] Download fra US iTunes Store [...]

Skriv kommentar