Jeg har været igennem rigtig mange to do list managers der både virker til min mac og syncer uden problemer til min iPhone. Det er selvfølgelig en smag sag hvor kompliceret sådan en to do liste skal være, jeg er selv typen der foretrækker et enkelt men ligetil program hvor jeg kan lave en hurtig liste over dagens opgaver.

I min søgen har jeg kigget på rigtig mange apps, men er nået frem til at Wunderlist er den klart bedste og GRATIS applikation til dette formål.

Det geniale ved Wunderlist som to do list er at du kan oprette din liste på din mac/pc hvor denne liste syncer via nettet til din iPhone app. Du kan faktisk også bruge deres website og redigere din liste der, som igen vil synce til alle dine devices. Wunderlist er lavet til iPhone, iPad, android, mac, windows og web. Så de har altså dækket alt ind.

Du kan læse mere om denne app på Wunderlists hjemmeside, hvor du også kan downloade programmet til din computer. Ellers kan selve appen til iPhone downloades herfra.Skriv kommentar