Hvis du er lidt af en film samler og tit køber DVDer og Blurays, er det smart at kunne have en måde at visualisere sin samling på via et stykke software, så du har styr på hvilke film du har i din samling. Dette giver dig også en nem og enkel mulighed for at dele din samling med venner og bekendte.

Til dette formål vil jeg klart anbefale My Movies, som er en dansk udviklet applikation til din iPhone. Grunden til at jeg nævner det er dansk udviklet er at du derfor kan være sikker på at de fleste danske versioner af film kan findes og tilføjes din samling. Jeg har før i tiden gjort brug af Delicious Library 2, her kan du ikke tilføje de danske udgaver.

My Movies viser din filmsamling som en masse covers. Det smarte er at du hurtigt kan se om der er Blurays i din samling, via coveret. Efterfølgende kan du så lave et filter, så du hurtigt får et overoverblik over dine Blurays i din samling. Eller hvad med et filter så du kan se alle dine gyser film. Ja du har masser af muligheder med disse filtre, der giver et overblik og information om din samling som du ellers aldrig vil kunne få på anden vis. Udover selvfølglig manuelt at tælle og notere..men hvem gider det.

 

Masser af fordele

Som du kan læse er der en masse gode ting ved My Movies, som gør en filmsamlers liv meget lettere. Du kan scanne stregkoder fra covers, hvis du f.eks. er ude og kigge på nye film til din samling. På den måde kan du nemt tilføje disse til din ønske liste. Der er også en sektion til nye udgivelser, så du nemt kan følge med i hvad der udkommer både på det danske marked, men også i udlanet.

Du kan tilføje ønskelister, der er mulighed for at tilføje filtre(genre, tags, osv.), du kan tilføje præcist den version af en bestemt film du har købt. Dette betyder at du højst sandsynligt kan finde en Special Edition DVD du har købt. Udover dette er din samling også online og ligger på en url hos mymovies.dk. Der er også nogle små gode detaljer såsom mulighed for at se en trailer til de enkelte film. Du kan markere en film som udlånt, så du har styr på hvilke film der er ude af huset. Du kan faktisk også tilføje datoen for hvornår du har købt film og prisen du betalte, hvis du går op i disse ting.

 

Konklusion

En rigtig god filmsamling applikation, til dem der går op i at købe masser af film og have et hurtigt overblik over hvad man har af film.

Der savnes en mulighed for at kunne synce sine filtre med online filmsamlingen. Men dette er i småtings afdelingen, generelt er det en virkelig god applikation som man absolut skal have som filmsamler.

 

Gorilla rating

iTunes link: My MoviesSkriv kommentar