Source: FreeDigitalPhotos.net

 

Som altid er der en masse rygter om den næste iPhone Apple har i produktion, i dette tilfælde drejer det sig selvfølgelig om iPhone 5. Måske Apple vil fortælle om hvad de har planlægt om 1 uge her op til deres WWDC konference.

  • Her vil vi gerne give et kort overblik over de forskellige rygter der er, vi vil lade dig afgøre hvad der lyder latterligt og hvad der lyder mere sandsynligt til at være en del af den nye iPhone.Et af de spændende rygter er at iPhone 5 vil være lavet af “LiquidMetal”. Det er ikke så skørt som det lyder. Dette materiale findes, og er en blanding af 6 forskellige materialer, som gør giver det et præg af flydene metal. Men materialet skulle være let som plastik og så holdbart som aluminium. Du kan læse mere om dette rygte hos Mashable.
  • Der kommer måske 1GB Ram istedet for 512 MB i den nyeste iPhone 4S, læs mere hos 9to5Mac.
  • Lanceres iPhone 5 til september, så skulle de kunne lancere en nye iPhone og iPad på samme tid. De sidste par iPhones er blevet lanceret omkring dette tidspunkt, så det kunne sagtens være sandsynligt. Dog tror jeg ikke på de vil lancere iPhone og iPad samtidig, det er aldrig sket. Læs hvad Appleinsider skriver om dette.
  • Et rygte om en større iPhone 5 skærm, med tilhørende video kan du læse om her.
  • Måske er iPhone 5 tyndere, har en større skærm og en mindre dock connector? Lyder godt i mine øre, dog er en mindre dock connector lidt mærkeligt. Læs i detaljer hos iLounge.
Det var blot nogle få af rygterne. Dog er disse vist nogle af de største og mest håndfaste, måske har vi dog misset nogle. Skriv dem gerne som en kommentar nedenfor hvis det er tilfældet.
Glæder mig til en iPhone 5, lad os håbe at Apple har produceret et lækkert og spændende design.

 

 


Tags:,

2 Responses to “Overblik over iPhone 5 rygter”

  1. *Efter at have kigget pe5 ariketl igen lagde jeg ogse5 me6rke til at jeg et sted havde skrevet iPhone 4 i stedet for iPhone 4S. Det var selvff8lgelig en fejl, men det er rettet nu. Mange tak for at du ff8lger GadgetTjek, og jeg he5ber at du vil fortse6tte med det.

Skriv kommentar