En iPhone er en fantastisk smartphone, som allerede når man tænder den første gang er spækket med fede features og funktioner. Det bliver dog først rigtigt sjovt, når man åbner App Store og begynder at downloade apps til sin iPhone.

I denne artikel tager vi et kig på, hvilke apps, der er bedst & sjovest at have liggende på sin iPhone.

De sjove apps
Der findes et utal af sjove apps til iPhone, som kan være med til at gøre flyveturen sjovere. Personligt har jeg et større arsenal af spil-apps liggende, som jeg altid hiver frem, når jeg flyver – det er rart at kunne spille spil, der ikke kræver internetadgang, når man sidder i et fly flere kilometer fra den nærmeste TDC-mast.

Subway Surfers er et af de sjoveste spil, der findes til iPhone og det er et spil, som indeholder mange timers underholdning, hvis man ellers bliver bidt af det. Spillet er desuden gratis at downloade, hvilket jo altid er et plus. Når det skal være offline, så synes jeg, det er den bedste af de sjove apps til iPhone.

Tjek ovenstående link, hvis du vil se en række apps, der er super sjove, men også kræver internet.

En anden (offline) klassiske er Angry Birds. Det er ikke uden grund, at spillet eksploderede i popularitet og at der også kom en Angry Birds film. I Angry Birds er der virkelig mange timers underholdning og det er faktisk ganske imponerende, hvor mange forskellige baner der er i den lille iPhone app.

De gode & brugbare apps
Hvis du er aktiv på de sociale medier, så har du sikkert allerede hentet apps fra Facebook, Instagram og Twitter. De er alle gratis og er noget nemmere at bruge end at tilgå hjemmesiderne via Safari. Og apropos Safari; bruger du Chrome på din computer? Så download da også Chrome til din iPhone, så får du din historik og dine gemte adgangskoder med over på din mobil.

Jeg kan også anbefale at installere apps fra diverse flyselskaber, når turen går udenlands. Rejser du eksempelvis med SAS, så kan du downloade deres app og få dit boarding pass på mobilen. Det er slut med papirbilletter og check in ved skranken – det kan man nu klare på sin iPhone.

Som fodboldfan har jeg også stor gavn af Bold.dk iPhone app’en, som indeholder det samme som Bold.dk hjemmesiden, men bare er lynhurtig at åbne. Jeg kan se livescore, tv program og læse fodboldnyheder, hvilket er fantastisk, når jeg sidder i bussen og keder mig. I samme ombæring er Oddset mobil glimrende og kan give selv den kedeligste dag lidt spænding.
En ny og spændende app, som jeg først har hentet i går er Jodel. Jodel er lidt ala Twitter, hvor man skriver et opslag, men man er 100% anonym. Det vil sige, at man kommunikerer med et ukendt antal personer, som ikke ved noget om en og man ved så heller ikke noget om dem.

Jeg tænkte, at det ville ende i dumme billeder og dumme opdateringer, men folk på Jodel er faktisk super flinke og sjove. Det er en ganske sjov måde at ’lære’ sine medmennesker at kende – uden nogensinde at kunne finde ud af, hvem man egentlig snakker med.Skriv kommentar